Paprikás mártogatós
szuper könnyű
Ez a paprikás mártás hűséges társa lesz. Nagyon egyszerű alapanyagokból készül, 5 perc alatt az asztalra kerül, és ízvilágának köszönhetően egyszerűen tökéletes a friss bagetthez, egy szelet húshoz a grillről vagy kekszek mártogatásához. Nagyon sokoldalúan felhasználható, és receptek összetevőjeként is nagyszerű. A mártogatóst mártásként is használhatja kedvenc tésztájához. Győződjön meg róla saját maga, és szánjon néhány percet a paprikamártás elkészítésére.
Nyersanyagok
Adja meg az adagmennyiséget
1csésze sült paprika olajban | |
150 g feta | |
250 g zsírszegény túró | |
1 gerezd fokhagyma | |
1/2 hagyma | |
4 szárított paradicsom | |
só és bors ízlés szerint |
Segédeszközök
GrandPrix | |
vagy turmixgép |
Tápértékek
72
Kalóriát
4 g
Szénhidrátokat
3 g
Zsír
6 g
Fehérje
Munkamenet
1.
Készítse elő az összetevőket
Hámozzuk meg és vágjuk durvára a hagymát és a fokhagymát. A paprikát, a paradicsomot és a fetát lecsepegtetjük. Mossuk meg és szárítsuk meg a bazsalikomot.
Megjelölés készként
2.
Keverje össze a mártást
Tegye az összes hozzávalót egy GrandPrix vagy turmixgépbe, és 10 másodpercig turmixolja magas fordulatszámon. Ízlés szerint fűszerezzük sóval és borssal.
Megjelölés készként
Jegyzetek
A tápértékek a felsorolt összetevőkön alapulnak, és a valóságban változhatnak.