Paprikás mártogatós

Ez a paprikás mártás hűséges társa lesz. Nagyon egyszerű alapanyagokból készül, 5 perc alatt az asztalra kerül, és ízvilágának köszönhetően egyszerűen tökéletes a friss bagetthez, egy szelet húshoz a grillről vagy kekszek mártogatásához. Nagyon sokoldalúan felhasználható, és receptek összetevőjeként is nagyszerű. A mártogatóst mártásként is használhatja kedvenc tésztájához. Győződjön meg róla saját maga, és szánjon néhány percet a paprikamártás elkészítésére.

Do you like this recipe?
0

Nyersanyagok

Adja meg az adagmennyiséget
1csésze sült paprika olajban
150 g feta
250 g zsírszegény túró
1 gerezd fokhagyma
1/2 hagyma
4 szárított paradicsom
só és bors ízlés szerint
Segédeszközök
GrandPrix
vagy turmixgép

Tápértékek

72 Kalóriát
4 g Szénhidrátokat
3 g Zsír
6 g Fehérje

Munkamenet

1.

Készítse elő az összetevőket

Hámozzuk meg és vágjuk durvára a hagymát és a fokhagymát. A paprikát, a paradicsomot és a fetát lecsepegtetjük. Mossuk meg és szárítsuk meg a bazsalikomot.
Megjelölés készként
2.

Keverje össze a mártást

Tegye az összes hozzávalót egy GrandPrix vagy turmixgépbe, és 10 másodpercig turmixolja magas fordulatszámon. Ízlés szerint fűszerezzük sóval és borssal.
Megjelölés készként

Jegyzetek

A tápértékek a felsorolt összetevőkön alapulnak, és a valóságban változhatnak.
 Mentés PDF-ként