Bolognai a GrandPrix konyhai robotgépből
A bolognai az egyik legnépszerűbb klasszikus olasz tésztamártás. Ma a GrandPrix konyhai robotgépben készítheti el könnyedén az aromás paradicsomszószt kiadós darált hússal. Ez még egyszerűbbé teszi az ételkészítést, mivel a GrandPrix elvégzi Ön helyett a munkát, így közben takaríthat a konyhában, vagy egyszerűen csak pihenhet. Próbálja ki receptünket!
Nyersanyagok
Adja meg az adagmennyiséget
1 Köteg zöldségleves | |
1 fokhagyma gerezd | |
2evőkanál olívaolaj | |
100 g szalonnakockák | |
250 g darált marhahús | |
2evőkanál paradicsompüré | |
1evőkanál Liszt Típus 405 | |
200 g apróra vágott paradicsom a dobozból | |
1csipet Cukor | |
só & bors ízlés szerint |
Eszközök
GrandPrix |
Tápértékek
737
Kalóriát
22 g
Szénhidrátokat
53 g
Zsír
38 g
Fehérje
Munkamenet
1.
Készítse elő az összetevőket
Hámozza meg és vágja durvára a leveszöldségeket és a fokhagymát. Aprítsa 10 másodpercig 6-os fokozaton, és távolítse el a szemeket.
Megjelölés készként
2.
Süsse meg a szalonnát
Adja hozzá az olívaolajat és a szalonnakockákat a GrandPrixhez, és hagyja 20 percig dolgozni 20 és 120°C-os sebességen.
Megjelölés készként
3.
Süsse meg a darált húst
Az első 2 perc után adja hozzá a darált marhahúst. További 3 perc múlva adja hozzá az összes többi hozzávalót.
Megjelölés készként
4.
Főzze meg a Bolognait
Hagyja, hogy a program befejeződjön, és tálalja a Bolognait frissen főtt tésztával és parmezán sajttal tetszőlegesen.
Megjelölés készként
Jegyzetek
A táplálkozási információk hozzávetőleges útmutatók a felsorolt összeteFízvők alapján. Eltérések lehetségesek.