Forró Aperol

A forró Aperol az új trend ezen a télen. Igen, ez az élénk narancsszínű ital nem csak nyáron fog örömet okozni. Csak kisebb módosításokkal, a meleg és karácsonyi vásárra való változata is igazi csemege. Megmutatjuk, hogyan élvezheti a legjobban a forró Aperolt!

Nyersanyagok

Adja meg az adagmennyiséget
150 ml Aperol
150 ml almalé
6 narancs
1üveg száraz fehérbor
10 g friss gyömbér
6szál kakukkfű
6 csillagánizs

Tápértékek

251 Kalóriát
29 g Szénhidrátokat
0 g Zsír
1 g Fehérje

Munkamenet

1.

Elkészítés

A narancsokat forró vízben mossuk meg, vágjunk le 2 szeletet, és facsarjuk ki belőlük a levet. Mossuk meg és szárítsuk meg a kakukkfüvet. A gyömbért hámozzuk meg, majd vágja szeletekre.
Megjelölés készként
2.

A forró Aperol főzése

A kakukkfű és a narancsszeletek kivételével melegítsük fel az összes hozzávalót egy lábasban, és hagyjuk 15 percig ázni anélkül, hogy az ital forrni kezdene.
Megjelölés készként
3.

Tálaljuk

Tálaljuk forrón az Aperolt kakukkfűvel és egy szelet naranccsal.
Megjelölés készként

Jegyzetek

A tápértékadatokat hozzávetőlegesen a felsorolt összetevők alapján számították ki. Eltérések lehetségesek.
 Mentés PDF-ként