Garnélarák nyársak forrólevegős fritőzből
A gomba nyársak a forrólevegős fritőzből nagyon gyorsan elkészülnek a Klarstein VitAir sütőnkben. Mert a praktikus nyársforgatónak köszönhetően egyszerűen felnyársalhat mindent, beteheti a forrólevegős fritőzbe, és kész! A praktikus eszköz elvégzi a munkát Ön helyett. Könnyen befogad akár 10 nyársat, és mindössze 10 perc alatt egészséges, szép, zsírmentes ételt készíthet, amelyet vendégei biztosan imádni fognak. Az ízletes garnélarák mellett zöld spárgát és koktélparadicsomot is adhat hozzá, hogy feldobja a nyársakat. Mi úgy hívjuk: garnélarák nyársak Tricolore. Sok móka az elkészítés alatt! Tipp: Egy adag egy nyársnak felel meg.
Nyersanyagok
Adja meg az adagmennyiséget
15 főzésre kész garnélarák | |
4szál zöld spárga | |
250 g cherry paradicsom | |
2EK növényi olaj | |
só és bors ízlés szerint |
Eszközök
1 forrólevegős fritőz forgóráccsal |
Tápértékek
43
Kalóriát
2 g
Szénhidrátokat
2 g
Zsír
4 g
Fehérje
Munkamenet
1.
A hozzávalók előkészítése
Mossa meg az uborkát és a paradicsomot. A garnélarákokat törölje szárazra, és vágja be egyszer középen. A paradicsomokat méretüktől függően vágja félbe. Távolítsa el a spárga fás végeit, és vágja kb. 2 cm hosszú darabokra. Egy lábasban forralja fel a vizet, és blansírozza a spárgadarabokat 2 percig.
Megjelölés készként
2.
Szúrja fel a nyársakat
Fűzze fel a paradicsomot, a garnélarákot és a spárgát felváltva a nyársakra. A nyársakat kenje meg növényi olajjal, és fűszerezze sóval, borssal.
Megjelölés készként
3.
Készítse elő a nyársakat
Akassza a nyársakat a forgóba, rögzítse a VitAir légsütőhöz, és 180°C-on 10 percig süsse.
Megjelölés készként
Jegyzetek
A táplálkozási információk hozzávetőleges útmutatók a felsorolt összeteFízvők alapján. Eltérések lehetségesek.