Készítse el saját zellersóját
A zellersó kiváló alternatívája a hagyományos sónak. A szárított zeller és a zellerpor aromás fénypont, és egyszerűen és könnyen csökkenti a sófogyasztást. Az automata szárítóval egyszerűen elkészítheti saját zellersópótlóját, és saját maga is kipróbálhatja, melyik étel ízlik a legjobban. Sok móka a gyártásban!
Tápértékek
206
kalória
22 g
szénhidrát
2 g
zsír
12 g
fehérje
Munkamenet
1.
Készítmény
A zellert tisztítsa meg és jól szárítsa meg. Vágja apró darabokra, és helyezze az automata szárító tányérjára.
Megjelölés készként
2.
Dehidratáljuk és keverjük össze
Szárítsa a zellert 42 °C-on 10 órán át, majd turmixgépben porítsa össze. Tárolja légmentesen záródó edényben.
Megjelölés készként
Jegyzetek
A táplálkozási információk hozzávetőleges útmutatók a felsorolt összetevők alapján. Eltérések lehetségesek.