Pácolt feta

A pácolt feta a nyár slágere – különösen grillpartik alkalmával vagy a büféasztalokon. Még sosem pácolt fetát? Próbálja ki receptünket! Mint a legtöbb receptünk esetében, hagyja szabadjára a kreativitását, és variálja az összetevőket ízlése szerint. A feta pácolásakor nagy szabadságot élvezhet, és addig játszhat a gyógynövényekkel, fűszerekkel és ízekkel, amíg meg nem találja a kedvenc keverékét. Benne van?

Nincs vélemény

Nyersanyagok

Adja meg az adagmennyiséget
200 g feta sajt
200 ml olívaolaj
2szál rozmaring
2szál kakukkfű
1evőkanál bors
1 gerezd fokhagyma
Segédeszközök
Légmentesen lezárható pohár

Tápértékek

778 Kalóriát
11 g Szénhidrátokat
66 g Zsír
25 g Fehérje

Munkamenet

1.

Készítse elő az alapanyagokat

Mossa meg és szárítsa meg a gyógynövényeket. Vágja őket apróra. Hámozza meg a fokhagymát és vágja apróra. A fetát megszárítjuk és kockákra vágjuk.
Megjelölés készként
2.

Pácolja be a fetát

Öntse az összes hozzávalót egy légmentesen záródó edénybe, és jól keverje össze. Hagyjuk pihenni legalább 12 órát és jó étvágyat!
Megjelölés készként

Jegyzetek

A feta mellett adhat hozzá napon szárított paradicsomot, olajbogyót, egyéb fűszernövényeket és még sok mást is. Legyen kreatív!
A tápértékek a felsorolt összetevőkön alapulnak, és a valóságban változhatnak.
 Mentés PDF-ként

Vélemény, hozzászólás?