Pesto Rosso – piros olasz pesto
szuper könnyű
A házi pesto Rosso gyorsan és egyszerűen elkészíthető, és tökéletes kísérője a frissen főtt tésztának. A ketchup tényleg nem versenyezhet vele. Csak dobja az összes hozzávalót egy turmixgépbe, és addig turmixolja, amíg el nem éri a tökéletes állagot, majd adja hozzá az olívaolajat. Ez minden, amit tennie kell! Amellett, hogy feldobja a tésztát, tökéletes ajándék is. Csak csomagolja be szépen. Feltéve, hogy nem eszi meg előbb az egészet.
Nincs vélemény
Nyersanyagok
Adja meg az adagmennyiséget
150 g szárított paradicsom olajban | |
30 g fenyőmag | |
50 g parmezán | |
1/2csokor bazsalikom | |
2 gerezd fokhagyma | |
100 ml olívaolaj | |
só és bors ízlés szerint |
Segédeszközök
GrandPrix opcionális | |
vagy turmixgép |
Tápértékek
128
Kalóriát
3 g
Szénhidrátokat
10 g
Zsír
4 g
Fehérje
Munkamenet
1.
Az összetevők előkészítése
Csöpögtessük le a paradicsomot. Mossuk meg és szárítsuk meg a bazsalikomot. Hámozzuk meg a fokhagymát.
Megjelölés készként
2.
Keverje össze a pestot
Tegye az összes hozzávalót egy GrandPrix vagy turmixgépbe, és 10 másodpercig turmixolja magas fordulatszámon. Egy spatula segítségével nyomkodja össze az összes hozzávalót. Fokozatosan adjuk hozzá az olívaolajat, és keverjük újra és újra röviden, amíg el nem érjük a kívánt állagot. Ízlés szerint fűszerezzük sóval és borssal.
Megjelölés készként
Jegyzetek
A tápértékek a felsorolt összetevőkön alapulnak, és a valóságban változhatnak.
A pesto légmentesen lezárt tartályokban akár két hétig is eláll a hűtőben.
Vélemény, hozzászólás?
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.