Pesto Rosso – piros olasz pesto

A házi pesto Rosso gyorsan és egyszerűen elkészíthető, és tökéletes kísérője a frissen főtt tésztának. A ketchup tényleg nem versenyezhet vele. Csak dobja az összes hozzávalót egy turmixgépbe, és addig turmixolja, amíg el nem éri a tökéletes állagot, majd adja hozzá az olívaolajat. Ez minden, amit tennie kell! Amellett, hogy feldobja a tésztát, tökéletes ajándék is. Csak csomagolja be szépen. Feltéve, hogy nem eszi meg előbb az egészet.

Do you like this recipe?
0

Nyersanyagok

Adja meg az adagmennyiséget
150 g szárított paradicsom olajban
30 g fenyőmag
50 g parmezán
1/2csokor bazsalikom
2 gerezd fokhagyma
100 ml olívaolaj
só és bors ízlés szerint
Segédeszközök
GrandPrix opcionális
vagy turmixgép

Tápértékek

128 Kalóriát
3 g Szénhidrátokat
10 g Zsír
4 g Fehérje

Munkamenet

1.

Az összetevők előkészítése

Csöpögtessük le a paradicsomot. Mossuk meg és szárítsuk meg a bazsalikomot. Hámozzuk meg a fokhagymát.
Megjelölés készként
2.

Keverje össze a pestot

Tegye az összes hozzávalót egy GrandPrix vagy turmixgépbe, és 10 másodpercig turmixolja magas fordulatszámon. Egy spatula segítségével nyomkodja össze az összes hozzávalót. Fokozatosan adjuk hozzá az olívaolajat, és keverjük újra és újra röviden, amíg el nem érjük a kívánt állagot. Ízlés szerint fűszerezzük sóval és borssal.
Megjelölés készként

Jegyzetek

A tápértékek a felsorolt összetevőkön alapulnak, és a valóságban változhatnak.
A pesto légmentesen lezárt tartályokban akár két hétig is eláll a hűtőben.
 Mentés PDF-ként