Padlizsánragu

Padlizsánragu keleti csavarral: a köménynek, a szilvának és a gránátalma szirupnak köszönhetően. Ez a recept ideális mindazok számára, akik vegánul étkeznek, és nagy hangsúlyt fektetnek a változatosságra. Próbálja ki, és meglátja, milyen jó ízű lehet a padlizsánragu paprikával és szilvával.

Do you like this recipe?
0

Nyersanyagok

Adja meg az adagmennyiséget
750 g padlizsán
1 sárga paprika
6 szilva
500 ml zöldségalaplé
5evőkanál olívaolaj
2teáskanál
2teáskanál koriander
2teáskanál kömény
2teáskanál gránátalma szirup
2 babérlevél
1 fahéjrúd
2 hagyma
só és bors ízlés szerint
Eszközök
Mozsár

Tápértékek

276 Kalóriát
18 g Szénhidrátokat
19 g Zsír
5 g Fehérje

Munkamenet

1.

Készítse elő a padlizsánt

A padlizsánt mossa meg, és vágja körülbelül 2 cm-es darabokra. Egy szitán át szórja meg sóval, és tegye félre.
Megjelölés készként
2.

Készítse elő a hozzávalókat.

A paprikákat magozza ki, a szilvát magozza ki, és mindkettőt vágja kb. 2 cm-es darabokra.
Megjelölés készként
3.

Olajat melegítünk

Melegíts fel egy edényt olívaolajjal.
Megjelölés készként
4.

Sauté

Öblítse le a padlizsánokat hideg vízzel, törölje szárazra, és tegye a hagymával együtt a fazékba. Amikor a hagyma áttetsző, adja hozzá a szilvát és a paprikát. Öntse hozzá a zöldséglevest, és adja hozzá a gránátalma-szirupot.
Megjelölés készként
5.

Felcsigázni

A koriandert és a köményt törje durvára, és a babérlevéllel és a fahéjjal együtt adja a raguhoz.
Megjelölés készként
6.

Fejezze be a padlizsánragut

Főzze körülbelül 20 percig, amíg a ragu eléri a kívánt állagot. Tálalás előtt távolítsa el a babérleveleket és a fahéjat.
Megjelölés készként

Jegyzetek

A táplálkozási információk hozzávetőleges útmutatók a felsorolt ​​összeteFízvők alapján. Eltérések lehetségesek.
 Mentés PDF-ként