Sajtos kolbász szalonnába tekerve
A szalonnába tekert kolbász igazi klasszikus. És hogy még jobb legyen, ma a kolbászt sajttal töltjük meg, majd utána szalonnába tekerjük. Egy nagyon egyszerű recept, amely tökéletes gyors harapnivalónak vagy előételnek egy büfében. Majd meglátja!
Nyersanyagok
Adja meg az adagmennyiséget
2 kolbász | |
100 g ementáli sajt | |
4szelet szalonna |
Felszerelés (mindkettő egyike)
1 Érintkező grill | |
1 Grillsütők |
Tápértékek
1250
Kalóriát
1 g
Szénhidrátokat
107 g
Zsír
70 g
Fehérje
Munkamenet
1.
A hozzávalók felszeletelése
Vágjuk csíkokra az ementáli sajtot. A kolbászokat hosszában vágjuk fel, tegyük bele a sajtot, és tekerjük be két szelet szalonnával.
Megjelölés készként
2.
A kolbászok sütése
A szalonnába tekert kolbászokat serpenyőben, kontaktgrillen vagy grillen kb. 5 percig sütjük. Forgassa őket, amíg a szalonna ropogósra sül.
Megjelölés készként
Jegyzetek
A táplálkozási információk hozzávetőleges útmutatók a felsorolt összetevők alapján. Eltérések lehetségesek.