Sajtos kolbász szalonnába tekerve

A szalonnába tekert kolbász igazi klasszikus. És hogy még jobb legyen, ma a kolbászt sajttal töltjük meg, majd utána szalonnába tekerjük. Egy nagyon egyszerű recept, amely tökéletes gyors harapnivalónak vagy előételnek egy büfében. Majd meglátja!

Nincs vélemény

Nyersanyagok

Adja meg az adagmennyiséget
2 kolbász
100 g ementáli sajt
4szelet szalonna
Felszerelés (mindkettő egyike)
1 Érintkező grill
1 Grillsütők

Tápértékek

1250 Kalóriát
1 g Szénhidrátokat
107 g Zsír
70 g Fehérje

Munkamenet

1.

A hozzávalók felszeletelése

Vágjuk csíkokra az ementáli sajtot. A kolbászokat hosszában vágjuk fel, tegyük bele a sajtot, és tekerjük be két szelet szalonnával.
Megjelölés készként
2.

A kolbászok sütése

A szalonnába tekert kolbászokat serpenyőben, kontaktgrillen vagy grillen kb. 5 percig sütjük. Forgassa őket, amíg a szalonna ropogósra sül.
Megjelölés készként

Jegyzetek

A táplálkozási információk hozzávetőleges útmutatók a felsorolt ​​összetevők alapján. Eltérések lehetségesek.
 Mentés PDF-ként

Vélemény, hozzászólás?