Saláta Lyoner csemege szalámival

A Lyoner csemege szalámival készült saláta egy bajor klasszikus, amely remekül ízlik uzsonnára, sörfesztiválon a kertben, de ebédre vagy vacsorára is. Ez az ízletes és kiadós saláta minden alkalomra alkalmas. Azért is, mert nagyon egyszerű elkészíteni. A klasszikus szalámisaláta lyoni csemege szalámiból készül. Adjunk hozzá hagymát, uborkát és finom öntetet. Ha könnyíteni szeretne rajta, adjon hozzá néhány retket és petrezselymet. Tálalja köretként vagy pereccel vagy kenyérszelettel. Jó étvágyat!

Nyersanyagok

Adja meg az adagmennyiséget
400 g Lyoner csemege szalámi
1/2 hagyma
150 g uborka
1csokor metélőhagyma
4evőkanál fehérborecet
4evőkanál növényi olaj
1evőkanál édes mustár
1evőkanál cukor
só és bors ízlés szerint
Segédeszközök
Élelmiszer-feldolgozó / aprítóval ellátott élelmiszer-feldolgozó opcionális

Tápértékek

420 Kalóriát
8 g Szénhidrátokat
37 g Zsír
14 g Fehérje

Munkamenet

1.

Készítse elő az összetevőket

Hámozzuk meg a lyonert, és vágjuk vékony csíkokra, szeletekre vagy kockákra. Hámozza meg a hagymát és vágja csíkokra. Az uborkát hosszában szeletekre vágjuk. A metélőhagymát megmossuk, megszárítjuk és vékony szeletekre vágjuk.
Megjelölés készként
2.

Keverje össze a salátát

Az összes hozzávalót alaposan keverjük össze, és sóval és borssal ízesítsük. Tálalás előtt legalább 1 órát hagyjuk állni a hűtőszekrényben.
Megjelölés készként

Jegyzetek

Készítse el a salátát ízlése szerint. Sokan szeretnek egy kis sajtot a salátájukban. Mit szólna egy kis goudához?
A salátát nem hagyományos olajjal vagy ecettel is feldobhatja.
A tápértékek a felsorolt összetevőkön alapulnak, és a valóságban változhatnak.
 Mentés PDF-ként