Bajor sajtos nyárs

Käsespätzle, tehát bajor sajtos nyárs. Nekünk már csorog a nyálunk, és Önnek? A mi receptünk szuper egyszerű és rendkívül gyors. Használhat boltban vásárolt nyársakat is, azzal nincs semmi baj, ráadásul az elkészítés még gyorsabb is lesz. Ha azonban van ideje és kedve egy igazán egyedi élményhez, készítsen házi nyársat. Sajtos és sült hagymás, szó szerint egy utazás az Édenkert gasztrokertjébe.

Nincs vélemény

Nyersanyagok

Adja meg az adagmennyiséget
500 g nyárs
100 g pirított hagyma
250 g hegyi sajt
250 g emmentáli
1csokor metélőhagyma
1evőkanál felszabadított vaj
1teáskanál szerecsendió
só és bors ízlés szerint

Tápértékek

800 Kalóriát
44 g Szénhidrátokat
47 g Zsír
46 g Fehérje

Munkamenet

1.

Készítse elő az összetevőket

Reszelje le a sajtot, és főzze meg a nyársat a csomagoláson található utasítás szerint. A metélőhagymát megmossuk, megszárítjuk és vékony karikákra vágjuk.
Megjelölés készként
2.

Olvassza meg a sajtot

Csöpögtessük le a nyársat, a főzővízből kb. 3 evőkanálnyit tartson meg. Olvassza fel a vajat egy serpenyőben, és röviden pirítsa meg benne a nyársat. Adjuk hozzá a reszelt sajtot, a szerecsendiót, a sót és a borsot, és keverjük addig, amíg a sajt megolvad és "nyúlik". Sült hagymával és metélőhagymával tálaljuk.
Megjelölés készként

Jegyzetek

A tápértékek a felsorolt összetevőkön alapulnak, és a valóságban változhatnak.
 Mentés PDF-ként

Vélemény, hozzászólás?