Sárgarépa Pesto

A répapesto a mai nap sztárja: Ez az ízletes keverék a tésztához abszolút sláger. A fő összetevő a répa zöldje, amelyet soha nem kell kidobni. A pesto szintén vegán, és parmezán sajt nélkül is igazi csemege. Szeretjük a szemétmentes ételeket, amelyek a pocakunkat is kényeztetik. Mi a helyzet Önnel? Tehát próbálja ki gyorsan. A pesto különösen házi tésztával ízletes.

Do you like this recipe?
0

Nyersanyagok

Adja meg az adagmennyiséget
200 g sárgarépa zöldje
2 gerezd fokhagyma
100 g kesudió
4evőkanál élesztőpehely
1 citrom
4evőkanál olívaolaj
só és bors ízlés szerint
Eszközök
1 Keverő

Tápértékek

329 Kalóriát
16 g Szénhidrátokat
22 g Zsír
11 g Fehérje

Munkamenet

1.

Készítsük elő a hozzávalókat

Mossuk meg és szárítsuk meg a sárgarépa zöldjét. Hámozza meg és aprítsa durvára a hagymát és a fokhagymát. Facsarja ki a citromlevet.
Megjelölés készként
2.

A pesto turmixolása

Az olívaolaj kivételével az összes hozzávalót egy turmixgépbe tesszük, és közepes sebességgel turmixoljuk. Fokozatosan adagoljuk az olívaolajat, amíg el nem éri a kívánt állagot. Fűszerezze sóval és borssal.
Megjelölés készként

Jegyzetek

A tápértékadatokat hozzávetőlegesen a felsorolt összetevők alapján számították ki. Eltérések lehetségesek.
 Mentés PDF-ként