Serpenyő körtével és kecskesajttal

Serpenyő körtével és kecskesajttal a raclette serpenyőből: Ez most pompás lesz! Mert az édes körte és az aromás kecskesajt kombinációja egyre népszerűbb. Akár egy szelet bagetten, akár salátaként vagy más kombinációban: kevesen tudnak ellenállni ennek a kulináris élvezetnek. Tehát itt az ideje, hogy megtalálja az utat az Ön raclette serpenyőjébe. A recept szuper egyszerű és szalonnával ízesített. Legyen szó tízórairól, uzsonnáról vagy kisebb desszertről – ezt az alkotást mindenképpen érdemes kipróbálnia.

Do you like this recipe?
0

Nyersanyagok

Adja meg az adagmennyiséget
1nagy körte
80 g kecskesajt szeletelve vagy tekercsben
60 g szalonnaszelet
Eszközök
Egy adag egy serpenyőnek felel meg.

Tápértékek

133 Kalóriát
5 g Szénhidrátokat
10 g Zsír
6 g Fehérje

Munkamenet

1.

Készítsük elő a hozzávalókat

Mossuk meg a körtét, távolítsuk el a magházát, és vágjuk kockákra. A kecskesajtot szükség szerint felszeleteljük.
Megjelölés készként
2.

Töltsük meg a serpenyőket

Tegyünk bele körtét, kenjük be kecskesajttal, és a tetejére helyezzünk szalonnacsíkokat.
Megjelölés készként
3.

Készítsük elő a serpenyőket

Helyezzük őket a raclette grillbe, és süssük körülbelül 10 percig, amíg a kívánt barnulási fokot eléri.
Megjelölés készként

Jegyzetek

Egy adag egy serpenyőnek felel meg.
A táplálkozási információk hozzávetőleges útmutatók a felsorolt ​​összetevők alapján. Eltérések lehetségesek.
 Mentés PDF-ként