Szendvics tojásos salátával

Van maradék tojássaláta, és kifogyott az ötletekből, hogy milyen finom receptekben használhatná fel? Mit szólna egy szendvicshez? Friss paradicsommal, avokádóval és rukkolával friss és laktató étel, amely munkahelyi ebédhez is remek választás. A legnagyobb előnye: a szendvics percek alatt elkészül. Mint egyébként, a fantáziájának nincs határa, és bármit hozzáadhat, amit csak szeretne. Mondjuk néhány darab pácolt szalonnát is. Nyami!

Nyersanyagok

Adja meg az adagmennyiséget
2adag tojássaláta szelet
4többmagvas kenyér szelet többmagvas kenyér ízlés szerint
1 avokádó
4 koktélparadicsom
1 újhagyma
1marék rukkola

Tápértékek

564 Kalóriát
60 g Szénhidrátokat
28 g Zsír
13 g Fehérje

Munkamenet

1.

Készítse elő az összetevőket

Hámozzuk meg, vágjuk félbe és szeleteljük fel az avokádót. A paradicsomot megmossuk és felszeleteljük. Mossuk meg a rukkolát. Az újhagymát megmossuk és vékony karikákra vágjuk.
Megjelölés készként
2.

A legjobb tojássaláta szendvics

Kenjünk tojássalátát 2 szelet kenyérre. A tetejére újhagymát, paradicsomot, rukkolát és avokádót teszünk. Fedjük be a maradék 2 szelet kenyérrel, és vágjuk félbe.
Megjelölés készként

Jegyzetek

A tápértékek a felsorolt összetevőkön alapulnak, és a valóságban változhatnak.
 Mentés PDF-ként