Tarte flambée burgonyával
Tarte flambée burgonyával, átható hegyi sajttal, édes paradicsommal és almával. Ez a kombináció mostantól örökre a fejében marad. Mert ez a szokatlan és ízletes tarte flambée tökéletes az őszhöz. Gyorsan gyúrja össze a klasszikus tarte flambée tésztát, és készítse elő a tésztabéléshez szükséges hozzávalókat. Különlegesség: Ehhez a tarte flambéehoz fekete paradicsomot használtunk. Próbálja ki!
Nyersanyagok
Adja meg az adagmennyiséget
4adag tarte flambée tészta vagy vásárolt tarte flambée tészta 1 tálcához | |
2 burgonya egyenként kb. 150 g | |
200 g tejföl | |
2 fekete paradicsom | |
100 g hegyi sajt | |
1 alma | |
1szál kakukkfű | |
só és bors ízlés szerint |
Eszközök
1 konyhai szeletelőgép |
Tápértékek
570
Kalóriát
60 g
Szénhidrátokat
19 g
Zsír
16 g
Fehérje
Munkamenet
1.
Kinyújtott tésztát
Terítse a tarte flambée tésztát egy sütőpapírral bélelt tepsire.
Megjelölés készként
2.
Készítse elő a hozzávalókat
Mossa meg a burgonyát, a paradicsomot és az almát. A burgonyát és a paradicsomot vékonyan szeletelje fel (ügyeljen arra, hogy a burgonya nagyon vékony legyen, hogy jól megsüljön), az almát magozza ki és vékonyan szeletelje fel. A hegyi sajtot vágja szeletekre. Mossa meg a kakukkfüvet, szárítsa meg, tépkedje le a leveleket az ágról, és vágja durvára.
Megjelölés készként
3.
Melegítse elő a sütőt
Melegítse elő a sütőt 250 °C-os felső/alsó hőmérsékletre.
Megjelölés készként
4.
Szétosztani az összetevőket
A tarte flambée tésztát kenje meg tejföllel, ízesítse sóval és borssal. Most az összes hozzávalót egyenletesen oszlassa el a tésztán.
Megjelölés készként
5.
Süssük Tarte Flambee-t
Süsse a tarte flambée tésztát körülbelül 15 percig, amíg a sajt megolvad és enyhén megbarnul.
Megjelölés készként
Jegyzetek
Nährwertangaben sind ungefähre Richtwerte nach den angegebenen Zutaten. Abweichungen sind möglich.