Tarte flambée burgonyával

Tarte flambée burgonyával, átható hegyi sajttal, édes paradicsommal és almával. Ez a kombináció mostantól örökre a fejében marad. Mert ez a szokatlan és ízletes tarte flambée tökéletes az őszhöz. Gyorsan gyúrja össze a klasszikus tarte flambée tésztát, és készítse elő a tésztabéléshez szükséges hozzávalókat. Különlegesség: Ehhez a tarte flambéehoz fekete paradicsomot használtunk. Próbálja ki!

Do you like this recipe?
0

Nyersanyagok

Adja meg az adagmennyiséget
4adag tarte flambée tészta vagy vásárolt tarte flambée tészta 1 tálcához
2 burgonya egyenként kb. 150 g
200 g tejföl
2 fekete paradicsom
100 g hegyi sajt
1 alma
1szál kakukkfű
só és bors ízlés szerint
Eszközök
1 konyhai szeletelőgép

Tápértékek

570 Kalóriát
60 g Szénhidrátokat
19 g Zsír
16 g Fehérje

Munkamenet

1.

Kinyújtott tésztát

Terítse a tarte flambée tésztát egy sütőpapírral bélelt tepsire.
Megjelölés készként
2.

Készítse elő a hozzávalókat

Mossa meg a burgonyát, a paradicsomot és az almát. A burgonyát és a paradicsomot vékonyan szeletelje fel (ügyeljen arra, hogy a burgonya nagyon vékony legyen, hogy jól megsüljön), az almát magozza ki és vékonyan szeletelje fel. A hegyi sajtot vágja szeletekre. Mossa meg a kakukkfüvet, szárítsa meg, tépkedje le a leveleket az ágról, és vágja durvára.
Megjelölés készként
3.

Melegítse elő a sütőt

Melegítse elő a sütőt 250 °C-os felső/alsó hőmérsékletre.
Megjelölés készként
4.

Szétosztani az összetevőket

A tarte flambée tésztát kenje meg tejföllel, ízesítse sóval és borssal. Most az összes hozzávalót egyenletesen oszlassa el a tésztán.
Megjelölés készként
5.

Süssük Tarte Flambee-t

Süsse a tarte flambée tésztát körülbelül 15 percig, amíg a sajt megolvad és enyhén megbarnul.
Megjelölés készként

Jegyzetek

Nährwertangaben sind ungefähre Richtwerte nach den angegebenen Zutaten. Abweichungen sind möglich.
 Mentés PDF-ként