Bolognai a GrandPrix konyhai robotgépből

A bolognai az egyik legnépszerűbb klasszikus olasz tésztamártás. Ma a GrandPrix konyhai robotgépben készítheti el könnyedén az aromás paradicsomszószt kiadós darált hússal. Ez még egyszerűbbé teszi az ételkészítést, mivel a GrandPrix elvégzi Ön helyett a munkát, így közben takaríthat a konyhában, vagy egyszerűen csak pihenhet. Próbálja ki receptünket!

Nincs vélemény

Nyersanyagok

Adja meg az adagmennyiséget
1 Köteg zöldségleves
1 fokhagyma gerezd
2evőkanál olívaolaj
100 g szalonnakockák
250 g darált marhahús
2evőkanál paradicsompüré
1evőkanál Liszt Típus 405
200 g apróra vágott paradicsom a dobozból
1csipet Cukor
só & bors ízlés szerint
Eszközök
GrandPrix

Tápértékek

737 Kalóriát
22 g Szénhidrátokat
53 g Zsír
38 g Fehérje

Munkamenet

1.

Készítse elő az összetevőket

Hámozza meg és vágja durvára a leveszöldségeket és a fokhagymát. Aprítsa 10 másodpercig 6-os fokozaton, és távolítse el a szemeket.
Megjelölés készként
2.

Süsse meg a szalonnát

Adja hozzá az olívaolajat és a szalonnakockákat a GrandPrixhez, és hagyja 20 percig dolgozni 20 és 120°C-os sebességen.
Megjelölés készként
3.

Süsse meg a darált húst

Az első 2 perc után adja hozzá a darált marhahúst. További 3 perc múlva adja hozzá az összes többi hozzávalót.
Megjelölés készként
4.

Főzze meg a Bolognait

Hagyja, hogy a program befejeződjön, és tálalja a Bolognait frissen főtt tésztával és parmezán sajttal tetszőlegesen.
Megjelölés készként

Jegyzetek

A táplálkozási információk hozzávetőleges útmutatók a felsorolt ​​összeteFízvők alapján. Eltérések lehetségesek.

Vélemény, hozzászólás?