Készítse el saját zellersóját

A zellersó kiváló alternatívája a hagyományos sónak. A szárított zeller és a zellerpor aromás fénypont, és egyszerűen és könnyen csökkenti a sófogyasztást. Az automata szárítóval egyszerűen elkészítheti saját zellersópótlóját, és saját maga is kipróbálhatja, melyik étel ízlik a legjobban. Sok móka a gyártásban!

Nincs vélemény

Nyersanyagok

Adja meg az adagmennyiséget
1 kg szárzeller
Felszerelés
Aszalógépek
Keverő

Tápértékek

206 kalória
22 g szénhidrát
2 g zsír
12 g fehérje

Munkamenet

1.

Készítmény

A zellert tisztítsa meg és jól szárítsa meg. Vágja apró darabokra, és helyezze az automata szárító tányérjára.
Megjelölés készként
2.

Dehidratáljuk és keverjük össze

Szárítsa a zellert 42 °C-on 10 órán át, majd turmixgépben porítsa össze. Tárolja légmentesen záródó edényben.
Megjelölés készként

Jegyzetek

A táplálkozási információk hozzávetőleges útmutatók a felsorolt ​​összetevők alapján. Eltérések lehetségesek.

Vélemény, hozzászólás?