Uborkasaláta lenmaggal

Az uborkasaláta számos változatban létezik. Ma megmutatjuk a kedvencünket: uborkasaláta lenmaggal és lime-mal. Tökéletes a következő nyári grillezéshez, a Meal Prep-hez vagy egy gyors snackhez az étkezések között. Friss, fűszeres és egészséges – mi mást kívánhatnánk még? Próbáld ki ezt a szuper egyszerű receptet!

Do you like this recipe?
0

Nyersanyagok

Adja meg az adagmennyiséget
1 uborka
2evőkanál lenmag
1evőkanál cukor
1teéskanál lime lé
1evőkanál lenmagolaj
2evőkanál tejszín
1/2 metélőhagyma
só és bors ízlés szerint
Segédeszközök
konyhai szeletelő választható

Tápértékek

190 kalória
12 g szénhidrát
13 g zsír
7 g fehérje

Munkamenet

1.

Készítse elő az uborkát

Mosd meg az uborkát, reszeld le vagy vágd finom szeletekre. A szeleteket tedd a szitába, sózd meg. hagyd néhány percig lecsepegni, majd óvatosan szárítsd meg.
Megjelölés készként
2.

Elkészítjük az öntetet

Mosd meg, szárítsd meg és vágd finomra a metélőhagymát. Keverd össze az olajból, tejszínből, cukorból, metélőhagymából és lime levéből álló öntetet. Fűszerezd sóval és borssal
Megjelölés készként
3.

Keverjük hozzá a salátát

Keverd össze az öntetet az uborkával és a lenmaggal.
Megjelölés készként

Jegyzetek

Tieto opatrenia sa vzťahujú na ostatné členské štáty. Abweichungen sind möglich.
 Mentés PDF-ként