Vegán fokhagyma mártás

A vegán fokhagymás mártás gyorsan elkészíthető, nagyon finom és igazán sokoldalú: wraphez, a következő grillpartira vagy egyszerűen csak zöldségchipsek mártogatásához – ez a szósz biztos helyet foglal majd el az étrendjében. A szójajoghurtnak köszönhetően a mártogatós nem tartalmaz állati eredetű termékeket, mégis ízben nem marad el a többi mártogatós mögött. Azonnal fel akarja használni a szószt? Akkor ajánljuk a vegán wrap-ünket falafellel!

Nincs vélemény

Nyersanyagok

Adja meg az adagmennyiséget
200 g szójajoghurt
2 gerezd fokhagyma
1 lime
1TK tengeri só
1TK cukor
bors ízlés szerint
Edények
Konyhai reszelő

Tápértékek

38 Kalóriát
4 g Szénhidrátokat
1 g Zsír
2 g Eiweiß

Munkamenet

1.

A hozzávalók előkészítése

A fokhagymát meghámozzuk és finomra vágjuk. Reszeljük le a lime héját, és facsarjuk ki a levét az egyik feléből.
Megjelölés készként
2.

A fokhagymás mártás elkészítése

Keverjük össze a szójajoghurtot, a fokhagymát, a cukrot, a sót, a lime levét és héját. A mártást fűszerezzük meg.
Megjelölés készként

Jegyzetek

A táplálkozási információk hozzávetőleges útmutatók a felsorolt ​​összetevők alapján. Eltérések lehetségesek.

Vélemény, hozzászólás?