Vegán tejföl
Vegán tejföl: ez a mártogatós gyorsan és egyszerűen elkészíthető, és sok finom ételhez illik. Klasszikusan szeretjük a tejfölt krumplihoz, vagy mártogatósként használjuk zöldségrudacskákhoz, chipsekhez és egyéb finomságokhoz. Ebben a receptben megmutatjuk, hogyan lehet gyorsan elkészíteni az amerikai szósz vegán változatát. Sok móka a készítés alatt!
Nyersanyagok
Adja meg az adagmennyiséget
200 g szója túró | |
150 g vegán krémsajt | |
1teáskanál fokhagymapor | |
1evőkanál almaecet | |
1 citrom | |
1/4csokor metélőhagyma | |
só és bors ízlés szerint |
Tápértékek
148
Kalóriát
6 g
Szénhidrátokat
10 g
Zsír
9 g
Fehérje
Munkamenet
1.
Készítsük elő a hozzávalókat
Facsarja ki a citrom levét. A metélőhagymát mossa meg, szárítsa meg és nagyon apróra vágja fel.
Megjelölés készként
2.
Keverje bele a vegán tejfölt
Keverje össze a többi hozzávalóval, amíg sima mártogatós nem lesz belőle. Fűszerezze sóval és borssal.
Megjelölés készként
Jegyzetek
Nährwertangaben sind ungefähre Richtwerte nach den angegebenen Zutaten. Abweichungen sind möglich.