Vegán tejföl

Vegán tejföl: ez a mártogatós gyorsan és egyszerűen elkészíthető, és sok finom ételhez illik. Klasszikusan szeretjük a tejfölt krumplihoz, vagy mártogatósként használjuk zöldségrudacskákhoz, chipsekhez és egyéb finomságokhoz. Ebben a receptben megmutatjuk, hogyan lehet gyorsan elkészíteni az amerikai szósz vegán változatát. Sok móka a készítés alatt!

Do you like this recipe?
0

Nyersanyagok

Adja meg az adagmennyiséget
200 g szója túró
150 g vegán krémsajt
1teáskanál fokhagymapor
1evőkanál almaecet
1 citrom
1/4csokor metélőhagyma
só és bors ízlés szerint

Tápértékek

148 Kalóriát
6 g Szénhidrátokat
10 g Zsír
9 g Fehérje

Munkamenet

1.

Készítsük elő a hozzávalókat

Facsarja ki a citrom levét. A metélőhagymát mossa meg, szárítsa meg és nagyon apróra vágja fel.
Megjelölés készként
2.

Keverje bele a vegán tejfölt

Keverje össze a többi hozzávalóval, amíg sima mártogatós nem lesz belőle. Fűszerezze sóval és borssal.
Megjelölés készként

Jegyzetek

Nährwertangaben sind ungefähre Richtwerte nach den angegebenen Zutaten. Abweichungen sind möglich.
 Mentés PDF-ként