Forrólevegős fritőzben sült amerikai burgonya

Amerikai burgonya, burgonyakarika vagy sült burgonya. Legyen szó bármelyikről: a forrólevegős fritőzben sült burgonya egy kiadós köret, amely jól illik hamburgerekhez, salátákhoz vagy egy jó steakhez. A nagy mennyiségű forró levegőnek köszönhetően pedig sokkal kevesebb kalóriát tartalmaznak, így lelkiismeret-furdalás nélkül élvezhetők. Ezért hoztunk neked egy receptet a tökéletes forró levegős sült krumplihoz. Szeretné elkészíteni a megfelelő mártogatóst, miközben a ropogós burgonya a forrólevegős sütőben sül? Ha így van, próbáld ki a guacamole-t (Link) vagy a fűszeres túrót. Jó szórakozást!

Do you like this recipe?
0

Nyersanyagok

Adja meg az adagmennyiséget
700g burgonya (salátának való)
1evőkanál olívaolaj
1csípet tengeri só
2 rozmaring Friss, választható
Hasznosság
Forrólevegős fritőz

Tápértékek

347 kalória
60 g szénhidrát
7 g zsír
7 g fehérje

Munkamenet

1.

Készítsünk burgonyát

A krumplit meghámozzuk és hasábokra vágjuk. Öblítsük le alaposan hideg vízzel.
Megjelölés készként
2.

Keverjük össze olajjal

Óvatosan szárítsuk meg, majd keverjük össze az olívaolajjal.
Megjelölés készként
3.

Sütés

Süssük forrólevegős fritőzben 200 °C-on 35-40 percig, majd keverjük össze a tengeri sóval.
Megjelölés készként

Jegyzetek

Paprika por, némi chili vagy más fűszernövények extra lökést adnak!
A táplálkozási információk hozzávetőleges útmutatók a felsorolt ​​összetevők alapján. Eltérések lehetségesek.
 Mentés PDF-ként