Raclette Camembert áfonyával
Raclette Camembert áfonyával serpenyőben Ezzel a recepttel egy kifinomult és szokatlan receptötletet mutatunk be a raclette-estélyeihez. Az elv nagyon egyszerű: a camembert-t becsomagoljuk és raclette serpenyőben sütjük, amíg a sajt megpuhul, majd áfonyával díszítjük. A sült camembert egyenesen a sütőből igazi csúcspont, de középső fogásként vagy a sajtok szerelmeseinek kiemelkedő fogásként különösen jól illik a raclette-hez. Próbálja ki gyors és egyszerű receptünket!
Nyersanyagok
Adja meg az adagmennyiséget
1 kis camembert 250-300 g | |
1 tojás | |
3evőkanál liszt 405-ös típusú | |
4evőkanál zsemlemorzsa | |
4evőkanál vad áfonya | |
só és bors ízlés szerint |
Eszközök
Raclette serpenyőkkel |
Tápértékek
305
Kalóriát
10 g
Szénhidrátokat
22 g
Zsír
15 g
Fehérje
Munkamenet
1.
Elkészítjük a bevonatot
3 kis lapos tányérra tesszük a lisztet, majd a tojást, végül a zsemlemorzsát sóval, borssal. Verjük fel a tojást.
Megjelölés készként
2.
Forgassuk be a Camembert-t
Negyedeljük fel a Camembert-t. Először minden darabot lisztbe mártunk, majd tojásba, és minden oldalát megszórjuk zsemlemorzsával.
Megjelölés készként
3.
Készítsük elő a serpenyőket
Helyezzük a camembert darabokat a serpenyőkbe, és süssük körülbelül 15 percig forró raclette grillen. Az utolsó 5 percben adjuk hozzá az áfonyát, hogy ízlés szerint felmelegedjen, vagy tegyük hidegen a hermelin tetejére a főzés után.
Megjelölés készként
Jegyzetek
Egy adag egy serpenyőnek felel meg.
Ha vegetáriánusként szeretné élvezni a hermelinjét, keressen a vásárláskor a klasszikus, oltóanyag nélküli hermelin alternatíváját. Bármely jól felszerelt szupermarketben vagy sajtpultban beszerezhető.
Nährwertangaben sind ungefähre Richtwerte nach den angegebenen Zutaten. Abweichungen sind möglich.