Raclette Camembert áfonyával

Raclette Camembert áfonyával serpenyőben Ezzel a recepttel egy kifinomult és szokatlan receptötletet mutatunk be a raclette-estélyeihez. Az elv nagyon egyszerű: a camembert-t becsomagoljuk és raclette serpenyőben sütjük, amíg a sajt megpuhul, majd áfonyával díszítjük. A sült camembert egyenesen a sütőből igazi csúcspont, de középső fogásként vagy a sajtok szerelmeseinek kiemelkedő fogásként különösen jól illik a raclette-hez. Próbálja ki gyors és egyszerű receptünket!

Do you like this recipe?
0

Nyersanyagok

Adja meg az adagmennyiséget
1 kis camembert 250-300 g
1 tojás
3evőkanál liszt 405-ös típusú
4evőkanál zsemlemorzsa
4evőkanál vad áfonya
só és bors ízlés szerint
Eszközök
Raclette serpenyőkkel

Tápértékek

305 Kalóriát
10 g Szénhidrátokat
22 g Zsír
15 g Fehérje

Munkamenet

1.

Elkészítjük a bevonatot

3 kis lapos tányérra tesszük a lisztet, majd a tojást, végül a zsemlemorzsát sóval, borssal. Verjük fel a tojást.
Megjelölés készként
2.

Forgassuk be a Camembert-t

Negyedeljük fel a Camembert-t. Először minden darabot lisztbe mártunk, majd tojásba, és minden oldalát megszórjuk zsemlemorzsával.
Megjelölés készként
3.

Készítsük elő a serpenyőket

Helyezzük a camembert darabokat a serpenyőkbe, és süssük körülbelül 15 percig forró raclette grillen. Az utolsó 5 percben adjuk hozzá az áfonyát, hogy ízlés szerint felmelegedjen, vagy tegyük hidegen a hermelin tetejére a főzés után.
Megjelölés készként

Jegyzetek

Egy adag egy serpenyőnek felel meg.
Ha vegetáriánusként szeretné élvezni a hermelinjét, keressen a vásárláskor a klasszikus, oltóanyag nélküli hermelin alternatíváját. Bármely jól felszerelt szupermarketben vagy sajtpultban beszerezhető.
Nährwertangaben sind ungefähre Richtwerte nach den angegebenen Zutaten. Abweichungen sind möglich.
 Mentés PDF-ként