Avokádós tészta
Az avokádós tészta az abszolút csúcs a munka utáni gyors receptek között. Legfeljebb 15 perc alatt elkészülnek, és hihetetlenül finom ízűek. Az avokádó és a citromlé nemcsak színében, hanem ízében is rendkívül frissé teszi ezt a receptet. Úgy gondoljuk: Mindenképpen ki kell próbálnia.
Nyersanyagok
Adja meg az adagmennyiséget
400 g tészta az Ön választása szerint | |
1 érett avokádó | |
150 g vegán crème fraîche | |
2EK citromlé | |
1 gerezd fokhagyma | |
1/4csokor friss bazsalikom | |
só és bors ízlés szerint |
Eszközök
Keverő |
Tápértékek
507
Kalóriát
52 g
Szénhidrátokat
26 g
Zsír
12 g
Fehérje
Munkamenet
1.
Készítse elő a hozzávalókat
Mossa meg és szárítsuk meg a bazsalikomot. Hámozza meg és magozza ki az avokádót.
Megjelölés készként
2.
Főzzük meg a tésztát
Főzzük meg a tésztát a csomagoláson található utasítás szerint bő, sós vízben, majd szűrjük le.
Megjelölés készként
3.
Turmixoljuk össze a mártást
Tegyük az összes többi hozzávalót egy turmixgépbe, és turmixoljuk nagy sebességgel.
Megjelölés készként
4.
Tálalás
Keverje össze a tésztát a mártással, tálalja egy kis sóval, borssal és bazsalikommal, ha kívánja.
Megjelölés készként
Jegyzetek
Egy kis vegán parmezán sajt is jól illik a friss avokádós tészta díszítésére.
A tápértékadatokat hozzávetőlegesen a felsorolt összetevők alapján számították ki. Eltérések lehetségesek.