Avokádós tészta

Az avokádós tészta az abszolút csúcs a munka utáni gyors receptek között. Legfeljebb 15 perc alatt elkészülnek, és hihetetlenül finom ízűek. Az avokádó és a citromlé nemcsak színében, hanem ízében is rendkívül frissé teszi ezt a receptet. Úgy gondoljuk: Mindenképpen ki kell próbálnia.

Do you like this recipe?
0

Nyersanyagok

Adja meg az adagmennyiséget
400 g tészta az Ön választása szerint
1 érett avokádó
150 g vegán crème fraîche
2EK citromlé
1 gerezd fokhagyma
1/4csokor friss bazsalikom
só és bors ízlés szerint
Eszközök
Keverő

Tápértékek

507 Kalóriát
52 g Szénhidrátokat
26 g Zsír
12 g Fehérje

Munkamenet

1.

Készítse elő a hozzávalókat

Mossa meg és szárítsuk meg a bazsalikomot. Hámozza meg és magozza ki az avokádót.
Megjelölés készként
2.

Főzzük meg a tésztát

Főzzük meg a tésztát a csomagoláson található utasítás szerint bő, sós vízben, majd szűrjük le.
Megjelölés készként
3.

Turmixoljuk össze a mártást

Tegyük az összes többi hozzávalót egy turmixgépbe, és turmixoljuk nagy sebességgel.
Megjelölés készként
4.

Tálalás

Keverje össze a tésztát a mártással, tálalja egy kis sóval, borssal és bazsalikommal, ha kívánja.
Megjelölés készként

Jegyzetek

Egy kis vegán parmezán sajt is jól illik a friss avokádós tészta díszítésére.
A tápértékadatokat hozzávetőlegesen a felsorolt összetevők alapján számították ki. Eltérések lehetségesek.
 Mentés PDF-ként