Serpenyős raclette garnélarákkal
szuper könnyű
Serpenyős raclette garnélarákkal Olyan egyszerűen és zseniálisan hangzik, mint amilyen valójában. Fogjuk a garnélarákot, csepegtessük meg egy kis olajjal, fűszerezzük, és adjunk hozzá sok hagymát és fokhagymát. Ez minden, amire szüksége van egy igazán finom falathoz a praktikus asztali grillből.
Nyersanyagok
Adja meg az adagmennyiséget
16 garnélarák | |
4 gerezd fokhagyma | |
1 kis hagyma | |
2evőkanál olívaolaj | |
só és bors ízlés szerint |
Eszközök
Raclette |
Tápértékek
130
Kalóriát
4 g
Szénhidrátokat
8 g
Zsír
11 g
Fehérje
Munkamenet
1.
Készítse elő a címet
Öblítse le a garnélarákot hideg vízben. Vágjuk fel a hagymát és a fokhagymát. Hámozzuk meg a hagymát és vágjuk vékony szeletekre. Vágjuk a fokhagymát vékony csíkokra.
Megjelölés készként
2.
A serpenyő előkészítése
Tegye a hagymát a serpenyőbe. Tegyük rá a garnélarákot. Szórjuk meg fokhagymával. Locsoljuk meg olívaolajjal. Fűszerezze sóval és borssal. Süssük a raclette grillben körülbelül 10 percig.
Megjelölés készként
Jegyzetek
A tápértékadatokat hozzávetőlegesen a felsorolt összetevők alapján számították ki. Eltérések lehetségesek.