Serpenyős raclette garnélarákkal

Serpenyős raclette garnélarákkal Olyan egyszerűen és zseniálisan hangzik, mint amilyen valójában. Fogjuk a garnélarákot, csepegtessük meg egy kis olajjal, fűszerezzük, és adjunk hozzá sok hagymát és fokhagymát. Ez minden, amire szüksége van egy igazán finom falathoz a praktikus asztali grillből.

Do you like this recipe?
0

Nyersanyagok

Adja meg az adagmennyiséget
16 garnélarák
4 gerezd fokhagyma
1 kis hagyma
2evőkanál olívaolaj
só és bors ízlés szerint
Eszközök
Raclette

Tápértékek

130 Kalóriát
4 g Szénhidrátokat
8 g Zsír
11 g Fehérje

Munkamenet

1.

Készítse elő a címet

Öblítse le a garnélarákot hideg vízben. Vágjuk fel a hagymát és a fokhagymát. Hámozzuk meg a hagymát és vágjuk vékony szeletekre. Vágjuk a fokhagymát vékony csíkokra.
Megjelölés készként
2.

A serpenyő előkészítése

Tegye a hagymát a serpenyőbe. Tegyük rá a garnélarákot. Szórjuk meg fokhagymával. Locsoljuk meg olívaolajjal. Fűszerezze sóval és borssal. Süssük a raclette grillben körülbelül 10 percig.
Megjelölés készként

Jegyzetek

A tápértékadatokat hozzávetőlegesen a felsorolt összetevők alapján számították ki. Eltérések lehetségesek.
 Mentés PDF-ként