Dinnye saláta fetával
szuper könnyű
Van egy tippünk az Ön számára egy igazi csemegéhez, amely az ízlelőbimbóit a mennyországba repíti. Ünnepi ebédet készít, vagy csak egy frissítő fogást keres a forró nyári napokra? Ebben az esetben próbálja ki dinnyesalátánkat fetával! Az édes és lédús ízek kombinációját kínálja a feta sós krémességével. A saláta egyszerű, friss és ellenállhatatlan.
Nyersanyagok
Adja meg az adagmennyiséget
300 g görögdinnye | |
200 g feta | |
1/2 uborka | |
1/2csokor menta | |
2evőkanál olívaolaj | |
2evőkanál fehér balzsamecet | |
só és bors izlés szerint |
Tápértékek
221
Kalóriát
9 g
Szénhidrátokat
17 g
Zsír
9 g
Fehérje
Munkamenet
1.
Készítse elő az alapanyagokat
A görögdinnyét meghámozzuk és kockákra vágjuk. Az uborkát megmossuk és apró kockákra vágjuk. Szárítsuk meg és törjük össze a fetát. Mossa meg, szárítsa meg és apróra vágja a mentát.
Megjelölés készként
2.
Rendezzük el a dinnyét és a fetát a salátán
Keverje össze az összes hozzávalót. Sóval és borssal fűszerezzük, és azonnal tálaljuk.
Megjelölés készként
Jegyzetek
A tápértékek a felsorolt összetevőkön alapulnak, és a valóságban változhatnak.