Dinnye saláta fetával

Van egy tippünk az Ön számára egy igazi csemegéhez, amely az ízlelőbimbóit a mennyországba repíti. Ünnepi ebédet készít, vagy csak egy frissítő fogást keres a forró nyári napokra? Ebben az esetben próbálja ki dinnyesalátánkat fetával! Az édes és lédús ízek kombinációját kínálja a feta sós krémességével. A saláta egyszerű, friss és ellenállhatatlan.

Do you like this recipe?
0

Nyersanyagok

Adja meg az adagmennyiséget
300 g görögdinnye
200 g feta
1/2 uborka
1/2csokor menta
2evőkanál olívaolaj
2evőkanál fehér balzsamecet
só és bors izlés szerint

Tápértékek

221 Kalóriát
9 g Szénhidrátokat
17 g Zsír
9 g Fehérje

Munkamenet

1.

Készítse elő az alapanyagokat

A görögdinnyét meghámozzuk és kockákra vágjuk. Az uborkát megmossuk és apró kockákra vágjuk. Szárítsuk meg és törjük össze a fetát. Mossa meg, szárítsa meg és apróra vágja a mentát.
Megjelölés készként
2.

Rendezzük el a dinnyét és a fetát a salátán

Keverje össze az összes hozzávalót. Sóval és borssal fűszerezzük, és azonnal tálaljuk.
Megjelölés készként

Jegyzetek

A tápértékek a felsorolt összetevőkön alapulnak, és a valóságban változhatnak.
 Mentés PDF-ként