Gnocchi spenótos és gorgonzola mártással

Gnocchi spenótos-gorgonzolás mártással – egyszerű, gyors és ellenállhatatlan recept. Ma még a házi gnocchival is elkészítjük. Ha megfőttek és megsültek, már csak a mennyei tejszínes mártás elkészítése van hátra. És 10 perc alatt kész. Egy igazán jó és gyors recept, amely ideális előre elkészítésre és későbbi fogyasztásra is. A gorgonzola túl erős Önnek? A mártás reszelt parmezánnal, burratával vagy más, jól olvadó sajttal is kiváló. Legyen kreatív!

Do you like this recipe?
Gnocchi spenótos és gorgonzola mártással Gnocchi spenótos-gorgonzolás mártással – egyszerű, gyors és ellenállhatatlan recept. Ma még a házi gnocchival is elkészítjük. Ha megfőttek és megsültek, már csak a mennyei tejszínes mártás elkészítése van hátra. És 10 perc alatt kész. Egy igazán jó és gyors recept, amely ideális előre elkészítésre és későbbi fogyasztásra is. A gorgonzola túl erős Önnek? A mártás […]
1 1 5 1
1

Nyersanyagok

Adja meg az adagmennyiséget
4adag gnocchi szintén megvásárolható
1evőkanál növényi olaj
200 ml főzőtejszín vagy alternatív krém
150 g spenótlevél fagyasztott vagy friss
50 g gorgonzola
1 gerezd fokhagyma
1/2csokor petrezselyem
só és bors ízlés szerint

Tápértékek

407 Kalóriát
61 g Szénhidrátokat
11 g Zsír
11 g Fehérje

Munkamenet

1.

Süssük meg a gnocchit

A megfőtt gnocchit növényi olajban minden oldalról süssük aranybarnára. Tegyük félre.
Megjelölés készként
2.

Készítse elő az összetevőket

A gorgonzolát vágjuk nagyobb kockákra. Mossuk meg, szárítsuk meg és vágjuk finomra a petrezselymet.
Megjelölés készként
3.

Készítse el a mártást

Pirítsuk meg a fokhagymát egy serpenyőben. Öntse bele a főzőtejszínt. Adja hozzá a spenótot, a gorgonzolát, a bazsalikomot, a sót és a borsot, és főzze körülbelül 5 percig, amíg a spenót térfogata csökken, és a mártás krémes lesz. Tálaljuk gnocchival.
Megjelölés készként

Jegyzetek

A tápértékadatokat hozzávetőlegesen a felsorolt összetevők alapján számították ki. Eltérések lehetségesek.
 Mentés PDF-ként