Kukoricás muffin

A kukoricás muffinokat kukoricalisztből sütik. Egyszerre édesek és sósak, ezért egyszerűen egyedülállóak. A klasszikus kukoricakenyér az Egyesült Államokból származik, és népszerű köret a grillpartikon, vagy sós ételekhez. Praktikus kis muffinokat készítettünk, és szerintünk Ön is ugyanúgy imádni fogja ezeket a finomságokat, mint mi!

Nyersanyagok

Adja meg az adagmennyiséget
200 ml tej
125 g sárga kukoricaliszt
125 g liszt
100 g cukor
80 g méz
60 g vaj
1EK sütőpor
2 tojás
2TK
Segédeszközök
konyhai robotgép opcionális
12 muffinforma

Tápértékek

186 Kalóriát
29 g Szénhidrátokat
6 g Zsír
3 g Fehérje

Munkamenet

1.

A tészta elkészítése

Keverjük össze a lisztet, a kukoricalisztet, a cukrot, a sütőport és a sót. Adjuk hozzá a tojásokat, a tejet, a mézet és a vajat, és készítsünk sima tésztát.
Megjelölés készként
2.

A sütő előmelegítése

Melegítsük elő a sütőt 200 °C-ra felső és alsó sütési módon.
Megjelölés készként
3.

A kukoricás muffinok sütése

Ossza a tésztát egyenletesen a muffinformákba, és süsse körülbelül 20 percig. Végezze el a tesztet egy fogpiszkálóval.
Megjelölés készként

Jegyzetek

A táplálkozási információk hozzávetőleges útmutatók a felsorolt ​​összetevők alapján. Eltérések lehetségesek.
 Mentés PDF-ként