Kuszkusz saláta

A kuszkuszsaláta gyorsan elkészíthető, finom ízű, jóllakat, és fantasztikusan néz ki: mi mást kérhetnénk még? Szerintünk egyáltalán semmit. A kuszkuszsaláta sokféleképpen elkészíthető. Ma a napon szárított paradicsommal és fetával készült receptünket mutatjuk meg. De természetesen teljesen másképp is elkészítheti. Legyen kreatív, és nyűgözze le vendégeit a következő grillpartiján a saláta saját verziójával!

Nyersanyagok

Adja meg az adagmennyiséget
300 g kuszkusz
2 újhagyma
1/2 uborka
1 lilahagyma
150 g szárított paradicsom
150 g feta
1/2csokor petrezselyem
3evőkanál olívaolaj
3evőkanál citromlé
2evőkanál fehér joghurt
só és bors ízlés szerint

Tápértékek

346 Kalóriát
41 g Szénhidrátokat
14 g Zsír
11 g Fehérje

Munkamenet

1.

Készítse elő az összetevőket

Készítse el a kuszkuszt a csomagoláson található utasítások szerint, és hagyja kissé kihűlni. Mossuk meg és vágjuk apróra az uborkát, az újhagymát és a petrezselymet. A napon szárított paradicsomot vágjuk apró darabokra. A fetát durvára törjük. Hámozza meg a fokhagymát, valamint a hagymát és vágja őket apróra.
Megjelölés készként
2.

Készítsük el a salátát

Keverjük össze az olajat, a citromlevet és a natúr joghurtot. Adja hozzá az összes többi hozzávalót. Fűszerezze sóval és borssal.
Megjelölés készként

Jegyzetek

A tápértékek a felsorolt összetevőkön alapulnak, és a valóságban változhatnak.
 Mentés PDF-ként