Mexikói serpenyő

A mexikói serpenyő az egyik kedvenc variációnk a raclette nevű játékban. Ez a darált húst, paradicsomot, kukoricát, babot és koriandert tartalmazó étel fűszeres és kiadós. Ideális a sok kis fogás egyikeként, amelyet egy ilyen este alatt elfogyaszthat. Nem gondolja? Ráadásul a serpenyő nagyon gyorsan elkészül, és persze a tetején nem hiányzik a sült sajt sem. Mi mást kérhetne még?

Nyersanyagok

Adja meg az adagmennyiséget
4evőkanál kukorica
4evőkanál bab
160 g darált marhahús
4evőkanál lecsöpögtetett paradicsom
1/2csokor koriander
4szelet raclette sajt
2teáskanál chilipor
só és bors ízlés szerint
Eszközök
Raclette

Tápértékek

279 Kalóriát
4 g Szénhidrátokat
20 g Zsír
20 g Fehérje

Munkamenet

1.

Elkészítés

A kukoricát és a babot hideg vízben alaposan öblítse le, majd csepegtesse le. Mossa meg, szárítsa meg és vágja finomra a koriandert.
Megjelölés készként
2.

A serpenyő előkészítése

Adja a serpenyőbe a lecsöpögtetett paradicsomot és a darált húst. Sóval, borssal és chilivel fűszerezzük.
Megjelölés készként

Jegyzetek

A tápértékadatokat hozzávetőlegesen a felsorolt összetevők alapján számították ki. Eltérések lehetségesek.
 Mentés PDF-ként