Narancsos jégkrém

A narancsos jégkrém egy gyermekkori klasszikus. Szeretné gyorsan és egyszerűen elkészíteni otthon? Fogja a jégkrémformákat, és máris kezdheti. Egyébként tudta, hogy szinte bármilyen gyümölcsléből készíthet jégkrémet? Csak öntse a levet a formákba, tegye bele a rudakat, és fagyassza le az egészet. Ennél egyszerűbb már nem is lehetne. Egyébként van egy remek cikkünk a házi készítésű fagylaltról és annak elkészítéséről. Mindenképpen olvassa el.

Do you like this recipe?
0

Nyersanyagok

Adja meg az adagmennyiséget
600 ml narancslé 100%-os gyümölcslé pép nélkül
30 g cukor
2teáskanál citromlé
Segédeszközök
Jégkrém formák

Tápértékek

122 Kalóriát
28 g Szénhidrátokat
0 g Zsír
1 g Fehérje

Munkamenet

1.

Oldjuk fel a cukrot

Melegítsük fel a cukrot 100 ml narancslében, és addig keverjük, amíg a cukor feloldódik.
Megjelölés készként
2.

Készítsük el a fagylaltot

Adjuk hozzá a maradék narancs- és citromlevet, és osszuk el az egészet a fagylaltformákba. Legalább 5 órára, de inkább egy éjszakára tegye hűtőbe, és élvezze.
Megjelölés készként

Jegyzetek

Ha nem tudja kivenni a jégkrémet a formából, öntsön rá meleg vizet.
A tápértékek a felsorolt összetevőkön alapulnak, és a valóságban változhatnak.
 Mentés PDF-ként