Raclette Mac and Cheese

A Raclette Mac and Cheese lesz a raclette új csúcspontja. Az étel hagyományosan Amerikából származik, és valójában pontosan azt tartalmazza, amit a neve is sugall: makarónit és sajtot. Sok sajt. Ez az egész étel, raclette serpenyőben sütve (ha tetszik, egy szelet raclette sajtot is tehet a tetejére), garantálja a boldog mosolyt a raclette grillnél. Tesztelje egyszerű receptünket, és mutassa meg vendégeinek, mit tud a serpenyőben elkészíteni!

Nyersanyagok

Adja meg az adagmennyiséget
120 g makaróni
100 ml tejszín
50 g Gouda közepesen érett
40 g cheddar sajt
1 gerezd fokhagyma opcionális
1teáskanál édes paprika
2teáskanál Panko opcionális
só és bors ízlés szerint
Eszközök
reszelő
Raclette serpenyőkkel

Tápértékek

211 Kalóriát
14 g Szénhidrátokat
13 g Zsír
9 g Fehérje

Munkamenet

1.

A tészta főzése

Főzzük meg a makarónit a csomagoláson található utasítás szerint.
Megjelölés készként
2.

Készítsük el a krémsajtos mártást

Hámozzuk meg és vágjuk finomra a fokhagymát. Reszelje le a sajtot. Melegítsük fel a tejszínt a fokhagymával és a paprikával, de ne hagyjuk felforrni. Adjuk hozzá a sajtot, és folyamatos keverés mellett hagyjuk megolvadni, amíg sűrű mártást kapunk. Fűszerezze sóval és borssal. A makarónit jól keverjük össze a mártással.
Megjelölés készként
3.

Készítse elő a serpenyőket

Ossza el a sajtos makarónit a serpenyőkre. Szórja meg a tetejét egy kis pankóval (ez egy kicsit ropogósabbá teszi az ételt), és tegyen rá egy szelet raclette sajtot. Süssük a raclette grillrácson körülbelül 7 percig, amíg a sajt megbarnul.
Megjelölés készként

Jegyzetek

Egy adag egy serpenyőnek felel meg.
A Mac and Cheese nagyon gyorsan elkészíthető. Egyszerűen végezze el az 1. és 2. lépést, mielőtt a vendégek megérkeznek, és melegítse fel a kihűlt tésztát egy raclette serpenyőben.
https://magazin.klarstein.hu/rezepte/raclette-sajttorta/
 Mentés PDF-ként