Raclette Tarte flambée
A Raclette tarte flambée nagyszerű kiegészítője a családdal és barátokkal töltött kulináris raclette-estének. A vékony tésztának köszönhetően a tarte flambée alja finom ropogós lesz. A tetején a klasszikus elzászi tarte flambée összes hozzávalója megtalálható: tejföl, szalonna és hagyma. Ez nem sok, ugye? És a legtöbbje már az asztalon van egy klasszikus raclette-vacsorán. Csak keverje össze előre a tarte flambée tésztát, és máris különlegessé teheti estéjét. Még praktikusabb: Természetesen nem muszáj a flambírozott tésztát ezekkel a hozzávalókkal kombinálni, bármilyen más megoldás megengedett! Használjon fel mindent, ami az asztalon van, és készítse el új kedvenc raclette-receptjét.
Nyersanyagok
Adja meg az adagmennyiséget
1adag tarte flambée tészta | |
4evőkanál tejföl | |
40 g szalonnakocka | |
1/2 hagyma | |
só és bors ízlés szerint) |
Eszközök
Raclette grill serpenyőkkel |
Tápértékek
142
Kalóriát
12 g
Szénhidrátokat
9 g
Zsír
3 g
Fehérje
Munkamenet
1.
Előkészítjük a hozzávalókat
A hagymát meghámozzuk és finomra vágjuk, a leveles tésztát 4 kis adagra osztjuk, és a formáknak megfelelően feltekerjük és formázzuk.
Megjelölés készként
2.
Töltsük meg a serpenyőt
Tegyük a tésztát a serpenyőbe, kenjük meg tejföllel, sózzuk, borsozzuk. Tegyük rá a szalonnát és a hagymát.
Megjelölés készként
3.
Készítse elő a serpenyőket
Helyezze őket a raclette grillrácsra, és süsse őket körülbelül 10 percig, amíg a kívánt barnasági fokot el nem érik.
Megjelölés készként
Jegyzetek
Ebben a receptben egy adag egy serpenyőnek felel meg.
A táplálkozási információk hozzávetőleges útmutatók a felsorolt összetevők alapján. Eltérések lehetségesek.