Sárgarépa fetával

A fetás sárgarépa az egyik legnépszerűbb köretünk. A sárgarépa, a krémes feta, a friss fűszernövények, a fokhagyma és az olaj kombinációja egyszerűen verhetetlen, amint kikerül a sütőből. Akár sütéshez, vegetáriánus ételekhez vagy csak úgy. A sárgarépa fetával mindig jó ízű.

Do you like this recipe?
0

Nyersanyagok

Adja meg az adagmennyiséget
300 g sárgarépa
200 g feta
1/2csokor petrezselyem
1/2csokor rozmaring
1/2csokor kakukkfű
1 gerezd fokhagyma
2evőkanál olívaolaj
só és bors ízlés szerint
Eszközök
Sütőforma

Tápértékek

188 Kalóriát
7 g Szénhidrátokat
13 g Zsír
9 g Fehérje

Munkamenet

1.

Készítse elő a címet

A sárgarépát hámozzuk meg és vágjuk negyedekre. Mossuk meg a fűszernövényeket, szárítsuk meg és tépjük le a leveleket a szárról. Finomra vágjuk. Hámozzuk meg és vágjuk finomra a fokhagymát. A fetát lecsepegtetjük és összemorzsoljuk.
Megjelölés készként
2.

Melegítse elő a sütőt

Melegítsük elő a sütőt 200 °C-ra.
Megjelölés készként
3.

Készítse el a sárgarépát

Keverje össze az összes hozzávalót egy tepsiben, és süsse körülbelül 30 percig, amíg a sárgarépa megpuhul és részben megbarnul.
Megjelölés készként

Jegyzetek

A tápértékadatokat hozzávetőlegesen a felsorolt összetevők alapján számították ki. Eltérések lehetségesek.
 Mentés PDF-ként