Steak forrólevegős fritőzből
A fritőzben készített steak különféleképpen elkészíthető attól függően, hogy milyen típusú géppel rendelkezik. A VitAir forrólevegős fritőzünkben extra steak rács áll rendelkezésre. És ez ma használva lesz! A tökéletesen elkészített steak mellé egyszerű, balzsamecetes salátát kínálnak. Az egész nagyon gyors és egyszerű. Tehát: húzzon ki mindent a forrólevegős fritőzből!
Nyersanyagok
Adja meg az adagmennyiséget
2 szelet marha steak kb. 180 g | |
4szál rozmaring | |
4szál kakukkfű | |
2teáskanál őrölt fekete bors opcionális | |
Leveles salátához
150 g színes leveles saláta vagy tetszés szerinti saláta | |
1/2adag balzsamecet |
Segédeszközök
VitAir forrólevegős fritőz steak ráccsal |
Tápértékek
626
Kalóriát
11 g
Szénhidrátokat
40 g
Tłuszcze
52 g
Fehérje
Munkamenet
1.
Steakek
Öblítse le a húst hideg vízzel, törölje szárazra, dörzsölje be egy kevés növényi olajjal, és fűszerezze ízlés szerint borssal. Mossa meg a kakukkfüvet és a rozmaringot, és törölje szárazra őket. Helyezze a steakeket a fűszernövényekkel együtt a steak ketrecbe, és jól zárja le.
Megjelölés készként
2.
Készítse elő a steakeket
Állítsa a VitAir forrólevegős fritőzt a steak programra, és grillezze a steakeket 190 °C-on körülbelül 8-13 percig, a kívánt átsütöttségi foktól függően.
Megjelölés készként
3.
Készítse el a salátát
A salátát mossa meg, szárítsa meg és keverje össze balzsamecetes öntettel Rendezze el a salátát és a steakeket, kenje meg a steakeket fűszervajjal.
Megjelölés készként
Jegyzetek
Informacje żywieniowe to przybliżony przewodnik oparty na wymienionych składnikach. Możliwe są odchylenia.