Sült gnocchi

A sült gnocchi igazi életmentő, ha nincs kedve munka után főzni, de mégis szüksége van egy meleg vacsorára. Tegye az összes hozzávalót egy tepsibe, süsse aranybarnára, és élvezze – ilyen egyszerű ez a recept. Használhat bolti vagy házi gnocchit. A paradicsomszószhoz ajánljuk receptünket! Igen, ez egy pizzaszósz, de tésztára is remekül illik. Jó étvágyat!

Do you like this recipe?
Sült gnocchi A sült gnocchi igazi életmentő, ha nincs kedve munka után főzni, de mégis szüksége van egy meleg vacsorára. Tegye az összes hozzávalót egy tepsibe, süsse aranybarnára, és élvezze – ilyen egyszerű ez a recept. Használhat bolti vagy házi gnocchit. A paradicsomszószhoz ajánljuk receptünket! Igen, ez egy pizzaszósz, de tésztára is remekül illik. Jó étvágyat!
1 1 5 1
1

Nyersanyagok

Adja meg az adagmennyiséget
400 g Gnocchi
1adag paradicsomszósz vagy paradicsompüré
100 g szalonna
1 hagyma
1 gerezd fokhagyma
1/2csokor friss bazsalikom
100 g Gouda sajt vagy Emmentáli sajt
Segédeszközök
Sütőedény

Tápértékek

717 Kalóriát
77 g Szénhidrátokat
29 g Zsír
31 g Fehérje

Munkamenet

1.

Készítsük elő a hozzávalókat

A hagymát meghámozzuk és apróra vágjuk. A szalonnát körülbelül 0,5 cm vékony csíkokra vágjuk. Mossuk és szárítsuk meg, majd vágjuk finomra a bazsalikomot.
Megjelölés készként
2.

Süssük meg a szalonnát

A szalonnát zsiradék hozzáadása nélkül, egy serpenyőben, közepes lángon kb. 20 percig sütjük. 10 perc elteltével adjuk hozzá a hagymát és a szalonnát. Amikor az idő letelt, adjuk hozzá a paradicsomszószt, és keverjük össze az egészet. Fűszerezze sóval és borssal.
Megjelölés készként
3.

Készítse elő a sütőt

Melegítsük elő a sütőt 200 °C felső/alsó hőmérsékletre.
Megjelölés készként
4.

Süssünk gnocchit

Keverjük össze a gnocchit és a mártást, tegyük a keveréket egy tepsibe, és szórjuk meg reszelt sajttal. Süssük körülbelül 30 percig.
Megjelölés készként

Jegyzetek

A tápértékek a felsorolt összetevőkön alapulnak, és a valóságban változhatnak.
 Mentés PDF-ként