Zöldségnyársak grillezése

A zöldségnyársak grillezése nagyon egyszerű, nagyon finom és nagyszerű a következő grillpartira. Sok egészséges zöldséget teszünk a nyársra, a paradicsomtól kezdve a paprikán át a gombáig. Mielőtt a forró grillre tenné őket, pácolja be őket egy nagyon egyszerű pácban, amely a fokhagyma szerelmesei körében igazi sláger. Hagyja, hogy receptünk meggyőzze Önt, és hozzon színt a grillezésbe! Természetesen bármit feltehet a nyársakra, amihez kedve van. Legyen kreatív! Apropó: ha fapálcikán készíti a nyársakat, előtte áztassa be őket egy órára vízbe. Ez megakadályozza, hogy túl gyorsan megégjenek a grillen.

Do you like this recipe?
0

Nyersanyagok

Adja meg az adagmennyiséget
1 piros paprika
1 sárga paprika
2 hagyma
1 nagy cukkini
20 koktélparadicsom
15 gomba
a páchoz
2szál kakukkfű
2 gerezd fokhagyma
1evőkanál olívaolaj
1/2evőkanál citromlé
só és bors ízlés szerint
Eszközök
grill
grillnyársak fa vagy fém

Tápértékek

43 Kalóriát
4 g Szénhidrátokat
2 g Zsír
2 g Fehérje

Munkamenet

1.

Készítse elő a zöldségeket

Mossa meg a paprikát, a cukkinit, a gombát és a paradicsomot. Hámozza meg és aprítsa finomra a hagymát. Távolítsa el a magokat. A paprikát, a hagymát és a cukkinit vágja körülbelül 4 x 4 cm-es darabokra. A gombákat méretüktől függően hagyja egészben, vagy vágja félbe.
Megjelölés készként
2.

A pácléhez

Hámozza meg és vágja finomra a fokhagymát. Mossuk meg a kakukkfüvet, szárítsa meg, és tépje le a leveleket a száráról. Vágja őket apróra. Keverjük össze az olívaolajjal és a citromlével. Sóval és borssal fűszerezze.
Megjelölés készként
3.

Rendezze el a nyársakat

A zöldségeket felváltva húzza nyársra, kenje meg a páclével, és legalább egy órán át pácolja.
Megjelölés készként
4.

Grill

Készítse elő a grillt közepes hőfokra. A nyársakat mindkét oldalon grillezze kb. 5 percig. Ha a zöldségek még mindig nagyon keményen haraphatóak, egyszerűen tegye őket a közvetett zónába, és (ha lehetséges) zárja le a fedelet, hogy a zöldségek megfőjenek.
Megjelölés készként

Jegyzetek

A táplálkozási információk hozzávetőleges útmutatók a felsorolt ​​összetevők alapján. Eltérések lehetségesek.
 Mentés PDF-ként