Sütőben sült zöldségek

A sütőben sült zöldségeket könnyű elkészíteni, mindig jó ízűek és egészségesek is. Mi mást kívánhatna még? Ebben a receptben megmutatjuk, hogyan szeretjük ízesíteni a sült zöldségeket. Mi a jó benne? Ez alapvetően az alaprecept. Attól függően, hogy mink van otthon, bármit hozzáadhatunk a sült zöldségekhez, amit csak szeretnénk. Egy kis sütőtök vagy néhány édesburgonya őszre? Az Ön kreativitásának nincsenek határai.

Nincs vélemény

Nyersanyagok

Adja meg az adagmennyiséget
2 burgonya keményebb
1 cukkini
10 cherry paradicsom
1 paprika
1 padlizsán
1 hagyma
2 gerezd fokhagyma
2szál kakukkfű
2szál rozmaring
2EK olívaolaj
só és bors ízlés szerint

Tápértékek

147 Kalóriát
14 g Szénhidrátokat
8 g Zsír
3 g Fehérje

Munkamenet

1.

A hozzávalók előkészítése

Mossuk meg a burgonyát, a paprikát, a cukkinit, a padlizsánt és a paradicsomot. A paprikából távolítsuk el a magházat, és vágjuk kockákra a zöldségeket.
Megjelölés készként
2.

Hagyma és fokhagyma előkészítése

Hámozzuk meg a hagymát és a fokhagymát. A hagymát nagy kockákra vágjuk, a fokhagymát pedig finomra.
Megjelölés készként
3.

Készítse elő a fűszernövényeket

Keverjük össze olívaolajjal, sóval és fűszerekkel.
Megjelölés készként
4.

A sütő előmelegítése

Melegítsük elő a sütőt 200 °C-ra a felső és alsó fűtőtesttel.
Megjelölés készként
5.

Zöldségsütés sütőben

A zöldségeket jól összekeverjük a fűszernövényes keverékkel, sütőpapírral bélelt tepsire terítjük, és körülbelül 35 percig sütjük, amíg a zöldségek el nem érik a kívánt pirulási fokot.
Megjelölés készként

Jegyzetek

A táplálkozási információk hozzávetőleges útmutatók a felsorolt ​​összeteFízvők alapján. Eltérések lehetségesek.

Vélemény, hozzászólás?