Caprese serpenyő

A caprese palacsinta egy nagyon egyszerű, de zseniális kombináció, amelyet egyszerűen nem lehet kihagyni egy kellemes raclette estén. Ez tulajdonképpen egy olasz előétel, egy saláta, amelyet ma mozzarella, paradicsom és bazsalikom kombinációjából készítenek, és úgy, ahogy van, vagy egy darab baguette-tel fogyasztják. A serpenyő tehát itt is tekinthető “előételnek”, vagy a lakoma során a sok fogás egyikének. Miért is ne próbálná ki most azonnal?!

Do you like this recipe?
0

Nyersanyagok

Adja meg az adagmennyiséget
1csomag mozzarella
16 koktélparadicsom
1/2csokor bazsalikom
2 teáskanál olívaolaj
só és bors ízlés szerint
Eszközök
Raclette 1

Tápértékek

120 Kalóriát
1 g Szénhidrátokat
10 g Zsír
7 g Fehérje

Munkamenet

1.

Készítse elő a címet

A mozzarellát apró darabokra tépkedjük. Mossuk meg és szeleteljük fel a paradicsomot. Mossuk meg a bazsalikomot, rázzuk szárazra és vágjuk apróra.
Megjelölés készként
2.

Készítse elő a serpenyőket

Terítsük el a paradicsomot, a mozzarellát és a bazsalikomot a serpenyőben, locsoljuk meg olívaolajjal, és fűszerezzük sóval és borssal. Süssük a raclette grillben kb. 10 percig.
Megjelölés készként

Jegyzetek

A tápértékadatokat hozzávetőlegesen a felsorolt összetevők alapján számították ki. Eltérések lehetségesek.
 Mentés PDF-ként