Sajtos specli raclette serpenyőből
Sajtos specli raclette serpenyőből: ez a kreáció egy laza raclette-estét kombinál egy igazi és változatlan klasszikussal: sajtos speclivel. Ehhez a serpenyőhöz nagyon kevés hozzávalóra van szükség, mégis hihetetlenül finom. Mint mindig a raclette esetében, ez is egy jó dolog: Receptünkben a klasszikus sajtos specli párolt hagymával található. Ha egy kicsit különösebbé szeretné tenni (pl. szalonnával, gombával, hagymával vagy más hozzávalókkal), az sem probléma. Mert itt van: Az Ön serpenyője, az Ön szabályai!
Nyersanyagok
Adja meg az adagmennyiséget
160 g friss specli a hűtő polcról | |
20 g vaj | |
4szelet raclette sajt | |
4teáskanál párolt hagyma | |
1teáskanál szerecsendió | |
só és bors ízlés szerint |
Eszközök
raclette grill serpenyőkkel |
Tápértékek
202
Kalóriát
22 g
Szénhidrátokat
9 g
Zsír
6 g
Fehérje
Munkamenet
1.
Elkészítés
Olvasszuk meg a vajat egy serpenyőben, és röviden keverjük bele a speclit. Sóval, borssal és szerecsendióval ízesítjük.
Megjelölés készként
2.
Töltsük meg a serpenyőt
Tegyük bele a speclit, és vonjuk be raclette sajttal.
Megjelölés készként
3.
Készítse elő a serpenyőket
Helyezze őket a raclette grillre, és süsse körülbelül 10 percig, amíg a kívánt barnulási fokot eléri. Tetejére sült hagymát szórunk, és élvezzük.
Megjelölés készként
Jegyzetek
Egy adag egy serpenyőnek felel meg.
A táplálkozási információk hozzávetőleges útmutatók a felsorolt összetevők alapján. Eltérések lehetségesek.