Sajtos specli raclette serpenyőből

Sajtos specli raclette serpenyőből: ez a kreáció egy laza raclette-estét kombinál egy igazi és változatlan klasszikussal: sajtos speclivel. Ehhez a serpenyőhöz nagyon kevés hozzávalóra van szükség, mégis hihetetlenül finom. Mint mindig a raclette esetében, ez is egy jó dolog: Receptünkben a klasszikus sajtos specli párolt hagymával található. Ha egy kicsit különösebbé szeretné tenni (pl. szalonnával, gombával, hagymával vagy más hozzávalókkal), az sem probléma. Mert itt van: Az Ön serpenyője, az Ön szabályai!

Do you like this recipe?
0

Nyersanyagok

Adja meg az adagmennyiséget
160 g friss specli a hűtő polcról
20 g vaj
4szelet raclette sajt
4teáskanál párolt hagyma
1teáskanál szerecsendió
só és bors ízlés szerint
Eszközök
raclette grill serpenyőkkel

Tápértékek

202 Kalóriát
22 g Szénhidrátokat
9 g Zsír
6 g Fehérje

Munkamenet

1.

Elkészítés

Olvasszuk meg a vajat egy serpenyőben, és röviden keverjük bele a speclit. Sóval, borssal és szerecsendióval ízesítjük.
Megjelölés készként
2.

Töltsük meg a serpenyőt

Tegyük bele a speclit, és vonjuk be raclette sajttal.
Megjelölés készként
3.

Készítse elő a serpenyőket

Helyezze őket a raclette grillre, és süsse körülbelül 10 percig, amíg a kívánt barnulási fokot eléri. Tetejére sült hagymát szórunk, és élvezzük.
Megjelölés készként

Jegyzetek

Egy adag egy serpenyőnek felel meg.
A táplálkozási információk hozzávetőleges útmutatók a felsorolt ​​összetevők alapján. Eltérések lehetségesek.
 Mentés PDF-ként