Töltött paprika

Töltött paprika a raclette serpenyőből Valami új, igaz? A kis sült paprikák szép puhák és vékony héjúak. Ezért ideálisak krémsajttal való töltéshez és raclette grillsütőben való sütéshez. Természetesen a tölteléket ízlése szerint módosíthatja. Mi a krémsajtos, szalonnás, fokhagymás tésztát választottuk. A tölteléket azonban dióval, petrezselyemmel vagy más finomságokkal is variálhatja. Próbálja ki, és fedezze fel ennek a receptnek a sokszínűségét!

Nyersanyagok

Adja meg az adagmennyiséget
12 pimento pirított paprika
200 g krémsajt
150 g szalonnakockák
1 gerezd fokhagyma
só és bors ízlés szerint
Eszközök
Raclette

Tápértékek

277 Kalóriát
5 g Szénhidrátokat
23 g Zsír
11 g Fehérje

Munkamenet

1.

A paprika előkészítése

Vágjuk le a tetejét, és távolítsuk el a magokat. Hámozzuk meg és vágjuk finomra a fokhagymát. Keverjük össze a krémsajttal, a szalonnakockákkal, sóval és borssal. Töltsük meg a pimentót krémsajttal.
Megjelölés készként
2.

A serpenyők előkészítése

Tegyen mindegyik serpenyőbe 3 pimentot, és süsse őket a raclette grillrácson kb. 7 percig.
Megjelölés készként

Jegyzetek

A töltött pimentót egyébként tepsibe is tehetjük, és a sütőben elkészíthetjük ízletes nassolnivalóként vagy előételként.
A tápértékadatokat hozzávetőlegesen a felsorolt összetevők alapján számították ki. Eltérések lehetségesek.
 Mentés PDF-ként