Csevapcsicsa lepénykenyérben

Nálunk mindig akkor fogyasztunk csevapcsicsát lepénykenyérben, ha valami értelmeset kell enni, de nincs időnk kényelmesen az asztalhoz ülni. Csevapcsicsa friss salátával, uborkával és paradicsommal. Mellé pedig mártás tetszés szerint – mi legszívesebben a saját készítésű vegán fokhagymás mártásunkat használjuk. Az ajvár is tökéletesen illik ehhez a kombinációhoz Próbálja ki, és tegye a receptet a saját alkotásává! Egyébként egy ilyen étel grillezéskor is felszolgálható. Csak tegye az összes hozzávalót az asztalra, és mindenki úgy töltheti meg a lepénykenyerét, ahogy a legjobban szereti!

Nincs vélemény

Nyersanyagok

Adja meg az adagmennyiséget
4 kis lepénykenyér vagy pitakenyér
4adag csevapcsicsa
4 salátalevél
40 g salátauborka
1 paradicsom
1 lila hagyma
4adag egán fokhagymás szósz
4adag ajvár

Tápértékek

538 Kalóriát
53 g Szénhidrátokat
22 g Zsír
29 g Eiweiß

Munkamenet

1.

A hozzávalók előkészítése

Mossuk meg az uborkát és a paradicsomot. Hámozzuk meg a hagymát és vágjuk vékony szeletekre. Mossuk meg és szárítsuk meg a salátát. A lepénykenyeret vágjuk kis táskaformára, és kicsit szedjük ki a belsejét.
Megjelölés készként
2.

A lepénykenér megtöltése

A kenyér belsejét megkenjük a fokhagymás mártással. Töltsük meg salátával, uborkával, paradicsommal, hagymával és csevapcsicsával. Tálaljuk fokhagymás mártással és ajvárral.
Megjelölés készként

Jegyzetek

A táplálkozási információk hozzávetőleges útmutatók a felsorolt ​​összetevők alapján. Eltérések lehetségesek.

Vélemény, hozzászólás?