Karalábé-alma saláta

A karalábé-alma saláta kiváló alternatívája a klasszikus zöldsalátának. Az alma frissességet kölcsönöz ennek a receptnek, és tökéletesen harmonizál a dióval, a rukkolával és a lila hagymával. Próbálja ki ezt a szokatlan kombinációt és hagyja magát meglepni!

Nincs vélemény

Nyersanyagok

Adja meg az adagmennyiséget
1 karalábé kb. 300 g
1 alma kb. 150 g
10 g dió
1/2 lila hagyma
50 g rukkola
Az öntethez
2EK fehérborecet
2EK olívaolaj
2TK agávészirup
só és bors ízlés szerint
Eszközök

Tápértékek

287 Kalóriát
24 g Szénhidrátokat
18 g Zsír
5 g Fehérje

Munkamenet

1.

A salátához

A karalábét meghámozzuk, negyedekre vágjuk, és reszelőn vékony szeletekre vágjuk. Keverjük össze a sóval, és hagyjuk állni 10 percig.
Megjelölés készként
2.

Az öntet elkészítéséhez

Keverjük össze az összes összetevőt. Sóval és borssal fűszerezzük.
Megjelölés készként
3.

A hozzávalók elkészítése

A diót vágjuk durvára. Az almát megmossuk, eltávolítjuk a magházát, negyedekre vágjuk, és vékony szeletekre reszeljük. A rukkolát megmossuk és megszárítjuk. A hagymát meghámozzuk és finom csíkokra vágjuk.
Megjelölés készként
4.

Saláta elkészítése

Mindent összekeverjünk, ízesítsük és legalább 30 percig a hűtőben állni hagyjuk.
Megjelölés készként

Jegyzetek

A táplálkozási információk hozzávetőleges útmutatók a felsorolt ​​összetevők alapján. Eltérések lehetségesek.

Vélemény, hozzászólás?