Pizza Hawaii

Pizza Hawaii – kulináris sláger vagy abszolút no-go? Mivel már találkozott a receptünkkel, gondolom, gondolkodott már ezen az édes-sós kombináción, igaz? Elkaptuk! Úgy gondoljuk: Mindenki úgy élvezheti a pizzát, ahogyan szereti. Ha hozzáad néhány friss ananászdarabot és egy kis sonkát – akkor ez a recept az igazi. A mi pizzatésztánkkal és paradicsomszószunkkal nem kell sok, hogy megsüssük ezt a finomságot. Tegye be a sütőbe és élvezze! Akkor kezdjünk is!

Do you like this recipe?
0

Nyersanyagok

Adja meg az adagmennyiséget
1 pizza tészta
1 paradicsomszósz
1 ananász
400 g sonka
400 g mozzarella
só és bors ízlés szerint

Tápértékek

933 Kalóriát
112 g Szénhidrátokat
28 g Zsír
54 g Fehérje

Munkamenet

1.

Előkészítés

Hámozza meg az ananászt, távolítsa el a magját, és vágja a húsát darabokra. Vágja a sonkát kis négyzetekre. A mozzarella sajtot lecsepegtetjük, és kézzel darabokra szedjük.
Megjelölés készként
2.

Melegítsük elő a sütőt

Melegítsük elő a sütőt 220 °C-ra felső/alsó hőfokon.
Megjelölés készként
3.

Formázza meg a pizzát

Formázza a pizzatésztát sütőpapírra, mint az alap pizzarecept 4. lépésénél, és kenje meg paradicsomszósszal. Fűszerezze sóval és borssal. Tegye rá a mozzarellát, az ananászt és a sonkát.
Megjelölés készként
4.

Süssük meg a pizzát

Süsse a Hawaii pizzát körülbelül 10 percig, amíg a héja ropogós, aranybarna lesz, és a mozzarella megolvad.
Megjelölés készként
 Mentés PDF-ként