Silvester Buffet Ideen: Zwei Gläser Sekt werden vor Essen gezeigt.

Szilveszteri büféötletek: receptek a boldog új évhez

Az év ismét a végéhez közeledik. Ezúttal Ön rendezi a saját szilveszteri buliját? Akkor valószínűleg már átgondolta, hogy milyen ételeket fog készíteni, igaz? Mi illik egy ilyen ünnepi alkalomhoz? Hogyan etessen meg mindenkit? Úgy gondoljuk, hogy alapvetően bármit elkészíthet, amit csak akar. A kis büfétől a snackekkel teli büféig, egészen a kifinomult meleg vacsoráig. Ezért ebben a bejegyzésben szeretnénk egy kis inspirációt adni, hogy hogyan örvendeztesse meg vendégeit. Legyen szó kiadós levesekről, egytálételről, édességről vagy valami egészen másról: ezekkel a szilveszteri büféötletekkel jól felkészülhet és inspirálódhat az ünnepre.

Egyébként: ha szilveszterkor klasszikus raclette-et szeretne készíteni, ajánljuk raclette-útmutatónkat. Itt rengeteg információt és tippet talál az előkészületekről, a terítésről és arról, hogy mit lehet kezdeni a maradékkal.

Egyedülálló ételek és levesek a büfében: a jóllakottság módja

Ha az év utolsó estéjén sok éhes vendégre számít, van egy jó megoldás: kiadós pörköltek és levesek, sok kenyérrel együtt. Ezeket az ételeket könnyen elkészítheti nagy mennyiségben. Dobjon bele sok zöldséget, húst és más ételeket – ez jóllakat és boldoggá tesz. Kedvenc receptjeinket itt találja: Tanyasi gulyás

Büfés saláták: hidegen tálalva mindig nagy kedvencek

A színes és laktató saláták első pillantásra talán nem hangzanak olyan izgalmasnak, de a büfé tökéletes részét képezhetik. Előre elkészítheti őket, és tovább hagyhatja állni – nem hűlhetnek ki. Ráadásul a salátában lévő burgonyával, tésztával és egyéb hozzávalókkal mindenki jóllakik. Hagyja, hogy kifinomult salátáink meggyőzzék Önt:

Egytálételes snackek: kis snackek állnak rendelkezésre az este folyamán

A szilveszter hosszú lehet. Ez még fontosabbá teszi, hogy a vendégek ismételten megerősítést kapjanak. A praktikus, egyadagos, evőeszközök és tányérok nélkül fogyasztható falatkáknak köszönhetően minden éhes pocakot kielégíthet. Mit szól ezekhez az ételötletekhez:

A legjobb mártogatósok kenyérhez: a klasszikusok sosem öregszenek meg

Ha van valami, amit egyetlen büfé sem nélkülözhet, az a kenyér. A kenyérhez, bagetthez és zsemléhez pedig van néhány mártogatós és kenhető receptünk. Minden szelet kenyeret valami különlegessé tesznek:

Az édes apróságokat nem szabad kihagyni: Kis finomságok az édesszájúaknak

Egy dolog nem hiányozhat egyetlen büféből sem: Finom desszertek és édességek. Mert nem számít, mennyire telítettek a vendégek: valami édeset mindig bedobnak, nem igaz? Itt is olyan ízletes kreációkra fogadunk, amelyek könnyen fogyaszthatók kézből, vagy közvetlenül egy kézre álló pohárban tálalhatók. Itt jönnek édes hőseink:

A desszertek mellett a házi készítésű édességeket is finomnak tartjuk

Szilveszteri italok: kedvenc koktéljaink és egyéb italok

Szeretne valami különlegeset kínálni vendégeinek, ha szilveszterkor italokról van szó? De ez nem probléma! Végezetül ajánlunk néhány forró és hideg italt, amelyek biztosan felpörgetik a bulit:

Written by:

Svenja szeret a konyhában a legapróbb részletekre koncentrálni. A rágcsálnivalóktól és a gyors receptektől a többfogásos menükig mindent addig tesztel, amíg tökéletes nem less.